;-S

Hej igen sötnosar! Åh, jag mår nästan illa av att vara här hemma. Så har låst in mig på rummet och vill aldrig mer komma ut. Tyvärr måste jag det alltså. Nemen, är grymt mätt! Har ätit tacos, chips, vindruvor och druckit läsk! Sen har vi på jättehög musik och alla barn bara skriker. Vill bara komma bort härifrån för stunden alltså! Jaja, det är nyårsafton om 13 minuter exakt. C00lt ju! Ett helt nytt år lixom. Saknar förrförra året... Eller asså 2008;as nyår. Då var vi gatan, drack champange och alla räknade ner (skrek) och var as glada och allt. Fyfan! 12 minuter nu. Haha, vad lite jag har hunnit skriva ;-) Menmen! Ska skriva vid tolvnågonting sen också, men nu ropar dom på mig. Pussen!

Here we go again!

Tjenixen sötnosar! Internet slutade att funka förut, menmen.. Kollade lite på tv då osådära, sen fixade jag väl mig. Yeah! ;-) Outfit får ni på min andra dator, för sitter på mammas och pappas just nu! Gästerna har faktiskt inte kommit än? Haha. Jaja, jag har lagat mat *stolt* Tacos blev det. Men lämnade mitt i allt för orkade inte, och egentligen så måste jag städa där nu, men orkar somsagt inte. Har inte äns städat rummet än! Orkade inte det heller.. Ska ringa mami nu, hoppas att ni får en bra Nyårsafton hörni för jag kommer tyvärr inte kuynna uppdatera mer! Puss på er!♥ Åhjuste, det fanns folk som sa att vi skulle skriva vem det var ifrån. Asså på msn, och vi ska bli bättre ;-) /Cecilia!

Svar på tal!

Hanan om God natt, påriktigt nu!:
vad heter din gamla blogg? :)
31 December, 17:58  
J om God natt, påriktigt nu!:
vad heter din gamla blogg? :

Svar: hejcecilia.blogg.se

God natt, påriktigt nu!


Haha asså jävla nörd jag var! Cooling, är jag nu. Men shit, vad mycket jag har förändrats.
Men asså nu ska jag iallafall göra mig iordning för läggdags, för asså..
Aah, somsagt det är verkligen mycket som ska göras! Och för er som inte fattade den där bilden..
Det där inlägget skrev jag för ett år sen! Och jag startade upp bloggen dagen innan.
Asså den här dagen. Så idag har jag bloggat i exakt ett år. Grattis till mig!♥

EDIT:
Måste bara säga att vi har mer besökare nu på bloggen än vad jag
hade på den bloggen som jag pratade om, varje dag.
Haha sorliga jävel jag var. Kommer ihåg att jag blev asglad,
när jag hade 19 besökare ;$ Gullig jag var! ;$$$$$$ ELLER INTE!

God Natt!

Min kamera är typ s ö n d e r. Ja ni hörde rätt! Ska prova att ladda så får vi väl se! Isånnafall så blir jag grymt arg på mig själv. Fick den lixom av mamma och pappa för att jag ville ha den, och den var rätt dyr! Det fanns ju bättre kameror men jag ville ju ha den för att den var rosa lixom! Och den får verkligen inte vara sönder. Jaja, i April-Juni nån gång däremellan så får jag löshår. Och då menar jag verkligen äntliigeeeen! Men vi får se om jag kommer ihåg det då..! För just nu så har jag bara en hundring, men sen så fyller jag ju år och då får jag 1200 av mormor och 300 av Morfar & Isa. Så det lär ju lixom räcka? Men jag är inte nån som sparar pengar direkt. Och hellre så köper jag många saker än en sak lixom. Men då har man inte råd med så mycket mer. Fast jag vet inte heller, jag kanske måste köpa mer löshår asså flera clips, ellerhur man nu än ska säga eftersom att jag har så tjockt hår! Sen måste jag ju bara hitta min plattång. Har letat efter den fett länge nu. Men imorgon så ska jag duscha och då måste jag leta! ;-) Ah, nu har jag babblat om ingenting igen stackars er. Nämen, bättre det än inget.. Eller? Nu ska jag iallafall borsta tänderna och stänga av datorn.. Och vädra rummet för den delen, det är fan kokhett här! Kanske, för att jag är så het. Mh, tror nästan det! Nä drev, men elementet har varit på max hela dagen! Yes. Jajaja, det här har tagit mig 8 dyrbara minuter av mitt liv. Asså fyfan! Godnatt folket!♥

Ha-Ha, hörde att han skulle vara med i Lets Dance, för ett tag sen!
True or False? Haha, i don't know. Men skulle vara roligt iallafall! ;-)

Glömde att lägga in igår!


Världens bästa låt av remixade låtar. Favvolåt förfan!♥

HAPPY NEW YEAR!

Tjenixen sötnosar! Vore egentligen sova nu eftersom att jag har en massa att göra imorgon! Eller ja, idag rättare sagt. Sista dagen på 2009, yeah. Lite sorligt lixom, men asså år 2010 det ska fan bli det bästa året någonsin! Det ska bli en ny start på livet, om man säger så. Sen får vi ju gäster imorgon, och dom ska sova här. Pappas "bästavän" och hans familj. Och asså, mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Det betyder att jag måste städa. Åh god, kill me. Det är någonting jag verkligen inte orkar. Alla andra har redan städat, men jag är lite seg sådära. Ni ska se mitt rum alltså! Asshole alltså. Jag orkar verkligen inte städa, det är det sista jag vill! Men å andra sidan är det ju bra och så mycket fräschare. Förövrigt så orkar jag inte. Jag har typ redan tagit upp det men ah. Somsagt så har jag en jävla massa att göra. Jag vaknar vid tolv sen kollar jag på tv ett tag till typ ett - halvtvå, sen datorn och där fastnar jag och sen ska jag städa, och det kan ju ta ett par timmar! Och dom kommer vid 5 tror jag. Alltså fyfan! Jajaja, bara snackar om ingenting as usal dårå. Haha?

Kvällens drog förästen.. Ostbågar och Cola ;$ Tjockis. Gud, handlar inte alla mina inlägg om hur tjock jag är? Det kommer säkert sluta med att jag får fettma och inte kan lyfta mit bigass upp ifrån stolen, så sitter jag här fastklistrat med ostbågar, godis, chips och cola och sen kommer mina bekymmer upp igen! "Nej, jag får bara ta liite i taget, det ska ju räcka tills någon köper nytt åt mig!" Hmm.. Man kan ju alltid drömma.. Fast å andra sidan så tror jag inte att det skulle vara så omöjligt, och det skulle verkligen inte förvåna mig om min tröja spricker och mina byxknappar går upp på en helt offentlig plats.. Tillexempel i skolan! Heh, ska iallafall dricka cola nu ;$ Sen får vi se vad som händer.. Om jag äns kommer komma till köket förästen..? Har ju inte lyft asset på ett tag, och sen dess har jag ju svulla. Ah, as u know. Gagglar about nothing. Kyss på mitt bigass!♥

I love you <3

' Det spelar ingen roll längre /Cecilia.

det blod som jag trodde var stilla, det fick du att rinna.

/Cecilia

Vi kan se statistiken igen! Så grymt snällt!
www.lottaochkelli.blogg.se <3

Min bästavän. Min finaste bästavän. Genom allt!







Jag älskar dig hjärtat!♥
Jag älskar dig Sanja Maria Mitrovic♥

Tre sanningar about cicsötnosmjauhbremark.

Etersom att Sanja körde en "Det kanske ni inte visste" så kan ju jag också vara snäll och göra det!
♥ Min pappa är helafrikan och mamma helsvensk
♥ Jag är ofta sjuk
♥ Jag älskar peamusik men också sån musik som Sanja, och jag dyrkar Ken Ring.
Keeeeeeeeeeen Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing, e tyngast visst? (;

ÅÅh nu är Sanja sur och det är INTE kul !

Min data är ju sönder eller asså alla bilder typ hamnade fel och så har den blivit as seg. Så pappa skulle ha fixat den för länge sen, men jag har ju mammas data nu. Men nyss fick jag veta att alla min bilder kommer försvinna typ. Jag hade bilder från hela 08 och 09 där :'( !!! Så kommer inte kunna lägga upp nåra gammla bilder tyvär.
Lekte lite med kameran igår..

Domhär fula bilderna bjuder jag på ;)

Jag dööör vad söt!

Lite gamla låtar som jag gillar / Sanja

Ken ring.





B-Raz

Medina

Eminem


Sanja

Tre saker som ni kanske inte visste om mej.
* Jag hatar mitt hår ! Det är tjokt, lockigt och fult. Jag plattar det men sen derekt när man kommer ut är det lockigt igen.
* Jag hatar min näsa, tycker den är skitful.
* Jag älskar rap och hiphop. Jag tror att flera tror att jag bara lyssnar på typ peamusik men det är inte sant. Jag lyssnar mycke på tex. kenring, eminem, 2-pac och sånt men jag lyssnar också mycke på svensk hiphop och viss peamusik ;).